SCW2

Az SWC2 ablakátbeszélõ hangrendszer (ügyfélirányító, ügyfélhívó), a legkorszerûbb eszköz az üvegfallal elválasztott terek esetén az ügyfelekkel történõ kommunikáció megvalósítására. (pénztárfülkék, ügyfélszolgálatok, betegirányítók stb.) A rendszer különleges kialakításának köszönhetõen nincs szükség beszéd közbeni kapcsolgatásra. Az SCW2 ablakátbeszélõ egyidejû, kétirányú kommunikációt biztosít, bármilyen gerjedés vagy egyéb zajos mellékhatás nélkül. Kisebb átalakítással ügyfélhívóként is használható!

Az SCW2 ablakátbeszélõ felépítése:

A teljes elektronikát a mikrofontalpként is alkalmazott fém öntvényház tartalmazza. A doboz hátfalán található az adaptercsatlakozó, valamint itt vannak kivezetve a hangszórókábelek, ill.a külsõ mikrofon kábel. A készülék elülsõ részén helyezkedik el a gégecsöves mikrofon XLR csatlakozója. A kezelõfelületen a POWER kapcsolóval a készülék ki-be kapcsolható.

A MIC.ON kapcsolóval aktiválható a belsõ gégecsöves mikrofon. - Tehát a kezelõ ezzel tilthatja, ill., engedélyezheti a kifelé menõ hangot. A belsõ hangszóró hangereje az INSIDE gomb, - a külsõ tér hangereje pedig az OUTSIDE süllyesztett potméterrel állítható.

A termék folytonos oda-vissza történõ kommunikációra lett kialakítva, ellentétben olyan ablakátbeszélõkkel amik kezelõ felületén folyamatos gomb nyomvatartás szükséges a kommunikációhoz. Ez utóbbi akkor szükséges, ha a kezelõ mindig meg kívánja szakítani az oda-vissza történõ kommunikációt. Az SCW2-es pedig akkor, amikor pl. a felhasználó mindkét kezét használná kommunikáció közben, így a ki-be kapcsolgatás szükségtelen.

A készülék tápellátását külsõ adapter biztosítja. Az ablakátbeszélõ tartozéka a belsõ- ill. a külsõ tér hangszórója, valamint a külsõ térbe felszerelendõ elektret-kondenzátor mikrofon.

Tartozékok:
- Ablakátbeszélõ egység
- Hálózatiadapter
- 2db Hangfal
- 2db Mikrofon
- kábelek

Mûszaki adatok: PDF..

Képek

Lábléc

Minden jog fenntartva @ 1984 - 2017

Ágota Technic Audio Kft.
1101 Budapest, Pongrác út 9.
+36 20 956 56 57 | acs@agota.hu